Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Nádra Vendégház
Cím: 4627 Zsurk, Kossuth tér 54.Telefon: 06-30/468-3927
Gps: 48.4093871 , 22.2142451

Bemutatkozás

Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyét járva eljuthatsz e tájra. A kanyargós Tisza parton a Zsurknak nevezett települést 1212-ben II. Endre király Bánk ispánnak adományozta.
A református egyházi községé 1540-ben alakult, a fõtéren templom épült. A templomot többször is átépítették, hagyományokat és a múlt mûvészetét õrzõ és meg, meg újuló templom ma mûemlék.
Közvetlen a templom mellett 35 méteres harangtorony, melynek tornyába 271 kg-os harangja hirdeti, hogy ki e tájat felkeresi jól fog majd pihenni.
Az országos hírû templom szomszédjába a turistákat pihenni vágyókat a Nádra vendégház várja. Szállásra ne legyen gondja a szobák vetett ágya a kert pázsitja kemping sátor állítását biztosítja. Zuhanyozhat, tisztálkodhat így az út porától szabadulhat.
A kanyargós Tisza partja a friss levegõ csábít sétára és horgászásra, ha jó a csalid s van kapásod süthetsz fõzhetsz, grillezhetsz, nyersbõl fõzni nem nehéz ha a kukta, bogrács, tányér, pohár felszereltség rendelkezésre áll.
A játékterembe pingpong, csocsó , darts, tv a ház elõtt focipálya játszótér gyereklárma, sportolását megoldja.
A nagy hõségbe kis fáradság árán bejuthatsz a záhonyi uszodába, ha nincs kedved úszni, a ház hûs pincéjébe tudsz bulizni. Gyerekeknek az is élmény, ha az udvaron körbejárhat, mert nyuszi, kacsa, cica, kutya, pulyka, gyöngytyúk,- mindet az udvaron láthatjuk…
A térségbe kirándulhatsz Tuzséron, a Lónyai kastélyba, Vásárosnaményba a múzeumba, Kisvárdán a vár várja, megnézheti a zsinagógát.
Családi, baráti és zártkörû rendezvények részére 30-40-fõ esetén az ajtó nyitva áll.

Ha az itt felsorolt ajánlatok lehetõségek felcsigázzák, akkor Önt és családját a Nádra ház egész évben várja.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink